KONYA / CİHANBEYLİ - Kücükbeskavak İlkokulu

BAVULUMDAKİ ZENGİNLİKLER PROJEMİZ

Proverbs and idioms reflect the feelings, thoughts and beliefs of a society. They play a role in transferring our intangible cultural heritage to future generations. By using various web 2.0 tools to promote cultural heritage, children's creative world will be mobilized. will be tried to be valuable individuals who can connect with their future.

Atasözleri ve deyimler bir toplumun duygu, düşünce ve inanç biçimlerini yansıtır.Somut olmayan kültürel miraslarımızın gelecek kuşaklara aktarılmasında rol oynar.Kültürel mirası tanıtmada çeşitli web 2.0 araçlarını kullanılarak çocukların yaratıcı dünyası harekete geçirilecektir.Teknoloji planlara entegre edilerek öğrencilerin araştırmacı, analiz yapan, kendine güveni olan, geleceği ile bağ kurabilen değerli bireyler o08-05-2022alarına çalışılacaktır.

Yayın: 08.05.2022 - Güncelleme: 08.05.2022 23:12 - Görüntülenme: 149